fri att använda
//Bo, miljö och trafik /Kommun och politik /Kultur, fritid och turism /Näringsliv och arbete /Omsorg och stöd /Utbildning och förskola /Utvalda nyheter

Torsås kommun erbjuder skolungdomar feriearbeten

Torsås kommun kommer i år att kunna erbjuda ungdomar skrivna i kommunen, födda år 2005 och 2006 eller är elev inom särskolan, kommunala feriearbeten. Du som söker feriearbete inom barn- och äldreomsorg behöver söka registerutdrag från belastningsregistret. Gå in på www.polisen.nu och fyll i en ansökan om registerutdrag snarast och skicka till Rikspolisstyrelsen. Handläggningstiden är ca 2 veckor.

Annons 2022 (i Word)
Ansökningsblanket 2022 (i Word)

Sommaren 2022 har vi platser inom:

  • Skolkök: Torsås(v. 26-27), Bergkvara och Mariahemmet
  • Vågen i Bergkvara
  • Fritidshemmen
  • Daglig verksammhet, LSS
  • Mariahemmet
  • Förskola
  • Utvecklingsavdelningen, Torsås Kommun
  • OC, omsorg
  • Lokalvård

Sommaren 2022 så kan det tillkomma ytterligare platser men dessa visas inte här. På den intresseanmälan som ni kommer fylla i och skicka in kommer det finnas exempel på platser som kan komma att bli aktuella och där får ni rangordna 1 – 5 vilken plats ni helst skulle vilja ha.

Tidsperiod:
Feriearbetet erbjuds under två perioder, period 1 är v 26 – 28 och period 2 är v 29 – 31
vissa verksamheter har speciella veckor se ovan.

Arbetstid:
Arbetstiden är max 60 tim. under 3 veckor (t ex 4 tim. per dag, men kan också behovs anpassas beroende på verksamheten).

Lön:
Lönen, inklusive semesterersättning, för 2022 är 75 kr/tim

Hur man söker kommunalt feriearbete:
Skriv ett personligt brev där du berättar om dina meriter och dina önskemål. Använd Torsås kommuns ansökningsblankett (se ovan) för feriearbete som finns bifogad i annonsen. Sista ansökningsdag är 2022-05-08

Skicka din ansökan till:
Torsås kommun Allfargatan 26
Box 503
365 31 Torsås
Märk kuvertet Ungdomssupporten, Feriearbete.
Det går även att scanna in och maila ansökan till Ungdomsjobb@torsas.se

Kommunalt feriearbete är till för de ungdomar som inte lyckats få något annat sommarjobb. Ungdomar med funktionshinder har förtur vid fördelningen av platser, om vi kan finna ett lämpligt arbete. Du ska alltid söka andra jobb först! Får du det så lämnar du återbud till feriearbetet och lämnar därmed platsen till någon annan. OBS! Det kan vara så att du inte får ditt första önskemål av plats. Du måste göra en fullständig ansökan, en ofullständig ansökan kommer ej att behandlas. I mitten av maj kontaktar vi dig och informerar om du har fått ett feriearbete.

Har du några frågor kan du maila eller ringa:

E-post: ungdomsjobb@torsas.se
Telefon: 0486-331 34  Telefon: 0486- 331 35
Välkommen med din ansökan!

Mvh Ungdomssupporten
Richard, Johan, Lisa, Shaho och Sebastian