Politiker och problem med inlogg? Hjälp finns här Läs mer ›

Fritidsgård

Ett av målen med barn-och ungdomsverksamheten är att unga ska ges möjlighet att förverkliga sina drömmar och fantasier. Fritidsledarna ska finnas som handledare och tillsammans skapar vi verksamheten utifrån de ungas intressen.

Fritidsgården i Torsås kommun har som mål att vara en mötesplats för alla ungdomar inom de olika målgrupperna.

Torskolans fritidsgård är belägen mitt i Nya Torskolan. Vår målgrupp är alla i åldern 11-19 år. På fritidsgården kan du spela biljard, bordtennis, Nintendo Wii med mer. I vårt café bakar vi, lagar enkel mat och på fredagar säljer vi godis och läsk. På kvällstid finns lättare förtäring till försäljning så som mackor, dricka och ibland lite sötsaker.

På loven arrangerar vi discon, väldigt populära LAN, Reeball och många andra kulhändelser. Följ oss på Facebook för mer frekvent uppdatering om vad som händer.

Öppettider Torsås Fritidsgård

Tisdagar
Klockan 15.00–21.00
För högstadiet och gymnasiet.
Mellanstadiet är välkommet fram till 19.00.

Torsdagar
Klockan 15.00-21.00
För högstadiet och gymnasiet.
Mellanstadiet är välkommet fram till 19.00.

Fredagar
Klockan 15.00–23.00
För högstadiet och gymnasiet.
Mellanstadiet är välkommen fram till 20.00

Kumulus

Läs mer om Kumulus (länk till höger) som är en ideell förening som jobbar med nationella och internationell möjligheter för unga i Kalmar län. Dit kan du vända dig om du har ett eget projekt du vill ha hjälp att genomföra, om du vill åka utomlands som volontär eller om du behöver pengar till ett projekt du själv skapat.