Vill du vara med och utveckla Bergkvara?
//Bo, miljö och trafik /Kommun och politik /Kultur, fritid och turism /Näringsliv och arbete /Utvalda nyheter

Vill du vara med och utveckla Bergkvara?

Till dig som bor eller verkar i Bergkvara

Om du vill vara med och utveckla Bergkvara som besöksmål – missa inte workshopen den 1 november. Anmäl dig senast den 28 oktober.

Inbjudan Platsutveckling Bergkvara 1 November 2022

Under 2022 vill vi fortsätta att utveckla besöksnäringsprodukter i Bergkvara tillsammans med er! Initiativet kommer från Torsås kommun i samverkan med projektet Unika historiska Kalmar län. Unika historiska Kalmar län är ett samarbetsprojekt som syftar till att utveckla närings- och föreningslivet och skapa nya unika besöksnäringsprodukter, men också utveckla befintliga.

Tio olika platser i länet har valts ut och fått möjlighet att delta i satsningen som pågår under hela 2022. Vi har valt platsen Bergkvara. Här finns ett spännande kulturarv, fina besöksanledningar, ett
aktivt föreningsliv tillsammans med ett spirande näringsliv. Arbetet med flera insatser som stärker platsen för boende och besökare är igång och sker genom er lokala aktörers engagemang.

Nu vill vi bygga vidare på detta och behöver er hjälp!

Vi välkomnar lokala eldsjälar, förenings- och näringsliv till en workshop om framtida besöksnäringsprodukter och marknadsföring. Vi bjuder på kvällsfika. Ta med goda idéer kring hur vi kan fortsätta att utveckla Bergkvara tillsammans!

Datum och tid: 1 november kl 18:00
Plats: Vågen, Kastmansgatan 100, Bergkvara
Anmälan: Senast 28 oktober till anna-kristina.vancraen@torsas.se – 0486-33130
Läs mer om Unika historiska Kalmar län: https://www.facebook.com/unikahistoriskakalmarlan