nyhetsbild för användning en gång
//Bo, miljö och trafik /Kommun och politik /Näringsliv och arbete /Utbildning och förskola

INSTÄLLT Ställ dina vattenfrågor till experterna

Vecka 13 är det vattenvecka i Torsås kommun. Som ett led i det hålls föreläsningar om vatten i Gullabo och Söderåkra. Då kan du ställa frågor till experterna om exempelvis enskilt och kommunalt avlopp och vattenkvalitet.
Kommunen bjuder på fika. Varmt välkomna!

Tisdag 24/3: Föreläsning i församlingshemmet i Gullabo, om vattenkvalitet i allmänhet och dricksvatten i synnerhet. Representanter från Torsås fjärrvärmenät AB (nya VA-bolaget) och samhällsbyggnadsförvaltningen håller i föreläsningen. Diskussion och frågor kring dricksvatten och enskilt avlopp.

Medverkande: Thomas Eriksson, vd för Torsås fjärrvärmenät AB. Miljöinspektör Gustaf Nilsson. På plats finns även Pernilla Landin, miljöinspektör. Moderator: Sylvia Asklöf Fortell Tid: 18.30-19.30. Kommunen bjuder på fika.

Torsdag 26/3: Föreläsning i Sockenstugan i Söderåkra om vattenkvalitet i allmänhet och dricksvatten i synnerhet. Representanter från Torsås fjärrvärmenät AB (nya VA-bolaget) och samhällsbyggnadsförvaltningen håller i föreläsningen. Diskussion och frågor kring dricksvatten och enskilt avlopp.

Medverkande: Thomas Eriksson, vd för Torsås fjärrvärmenät AB. Miljöinspektör Gustaf Nilsson. På plats finns även Pernilla Landin, miljöinspektör Moderator: Sylvia Asklöf Fortell Tid: 18.30-19.30. Kommunen bjuder på fika.