fri att använda
//Kultur, fritid och turism /Omsorg och stöd /Utbildning och förskola

Föräldrakurs för hälsosamma relationer

Familjesupporten i Torsås startar nu höstens föräldrakurs om hur man får goda relationer omkring sig i familjelivet. Kursen vänder sig till kommunens alla föräldrar som har barn mellan 4 och 12 år.

Att leda och fostra barn är den absolut viktigaste men kanske också den svåraste uppgiften i samhället och livet. Familjesupporten arbetar förebyggande med ett förhållningssätt som främjar ett hållbart familjeliv och hälsosamma relationer. Denna kurs syftar till att ge kunskap och inspiration som hjälper dig att bygga en positiv och nära relation till ditt barn. Du får bland annat kunskap om hur man stärker barns mod, självkänsla och ansvarskänsla, hur man lär sig förstå barns behov och beteende och du får också verktyg för en mer hanterbar vardag. Kursen omfattar sex tillfällen  och tre timmar varje tillfälle. Kursbok, fika med frukt och trevligt umgänge ingår.

För mer information och anmälan till kursen, skicka e-post till: carina.johansson2@torsas.se eller ring Carina: 0486 – 33668.

Ta gärna chansen att träffa Familjesupporten för mer information, onsdagen den 16 september klockan 18.30, Öppna förskolans lokaler på Familjecentralen i Torsås. (Detta är ett evenemang inom hållbarhetsveckan. Här finns programmet för hållbarhetsveckan.)

Sista anmälningsdag till föräldrakursen är den 17 september 2020.

Start sker onsdagen den 23 september kl 16:30-19:30, därefter 7/10, 21/10, 4/11, 18/11, 25/11.