Lediga jobb i Torsås kommun

Nils-Olof och Stefan planterarTorsås kommun ligger i sydöstra Småland och har cirka 700 kommunanställda och är därmed den största arbetsgivaren i kommunen.

Vår verksamhet innefattar jobb inom skola, barnsomsorg, vård och omsorg, kultur och fritid, teknisk verksamhet, miljö, byggnadsfrågor, administration, information, integration, ekonomi, turism och mycket annat. Detta innebär att vi kan erbjuda många olika spännande arbeten och arbetsuppgifter som ger utrymme för eget engagemang och utveckling.

För oss som arbetsgivare är det viktigt att ha en god arbetsmiljö. Denna ska ge ett positivt utbyte för medarbetarna i form av rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling.

Här ser du våra lediga jobb:

2017-03-21

Sommarvikarie och timvikarie till HVB verksamhet för ensamkommande barn

Arbete på HVB verksamhet för ensamkommande barn.

2017-03-21

Lärare i Franska, psykologi, matematik, svenska & naturkunskap

Vi söker fem legitimerade gymnasielärare för att täcka behörighet i franska, psykologi, matematik, svenska och naturkunskap, ev. i kombination med annat ämne som överensstämmer med organisationens behov. Du kommer bl.a. att arbeta med:  Nätbaserad...

2017-03-08

Speciallärare/Lärare i allmänna ämnen

Speciallärare till Torskolan årskurs 7-9, arbete med elever i behov av särskilt stöd.

2017-03-07

Speciallärare - årskurs F-3

Speciallärare för årskurs F-3 på Torskolan, arbete med elever i behov av särskilt stöd.

2017-02-21

VA-tekniker

Torsås kommun söker nu en medarbetare till vår VA-avdelning. Du ingår i ett lag med totalt fem medarbetare idag och arbetenas art spänner över ett brett spektra där du kommer att få jobba med allt från rörläggning till provtagning av vatten. Arbetet...

2017-02-14

Arbetsterapeut

Du blir en av fyra arbetsterapeuter som tillsammans med 2 sjukgymnast/fysioterapeuter och hjälpmedelsassistent utgör Kommun rehab. Målgruppen är patienter inom hemsjukvården i ordinärt och särskilt boende. Vår största målgrupp är äldre men alla åldra...

2017-01-11

Semestervik 2017 inom omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning

Till sommaren 2017, söker vi dig som vill ha ett viktigt och roligt sommarjobb. Vill du jobba med att hjälpa människor ska du jobba hos oss. Hos oss jobbar du med äldre eller funktionsnedsatta människor i deras hem eller på boenden. Det här jobbe...Diverse andra lediga jobb inom Torsås kommun:

17-03-10
Torsås kommun söker umgängesstödjare
Är du intresserad av att bli umgängesstödjare till barn och ungdomar som av olika skäl har behov av att ha en annan vuxen med sig när de träffar sin familj? Torsås kommun söker engagerade personer som har en trygg och stabil livssituation med vilja och engagemang till att utgöra ett extra stöd för en annan människa.

17-03-10
Torsås kommun söker kontaktpersoner
Är du intresserad av att bli kontaktperson till barn och ungdomar som av olika skäl har behov av att komma hemifrån, aktiveras eller ha extra sällskap? Torsås kommun söker engagerade personer som har en trygg och stabil livssituation med vilja och engagemang till att utgöra ett extra stöd för en annan människa.

16-06-10
Räddningstjänsten söker deltidsbrandmän
Räddningstjänstförbundet söker deltidsbrandmän med placering i Emmaboda och Torsås.

 

 

Lediga jobb

 Banner lediga jobb 

Mötesplatsen Vågen

 Banner Mötesplatsen Vågen 

Folder om våra tjänster

 Folder - Vad gör Torsås kommun 

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se