Lediga jobb i Torsås kommun

Nils-Olof och Stefan planterarTorsås kommun ligger i sydöstra Småland och har cirka 700 kommunanställda och är därmed den största arbetsgivaren i kommunen.

Vår verksamhet innefattar jobb inom skola, barnsomsorg, vård och omsorg, kultur och fritid, teknisk verksamhet, miljö, byggnadsfrågor, administration, information, integration, ekonomi, turism och mycket annat. Detta innebär att vi kan erbjuda många olika spännande arbeten och arbetsuppgifter som ger utrymme för eget engagemang och utveckling.

För oss som arbetsgivare är det viktigt att ha en god arbetsmiljö. Denna ska ge ett positivt utbyte för medarbetarna i form av rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling.

Här ser du våra lediga jobb:

2017-10-12

Lärare i historia/svenska

Vi söker en legitimerad gymnasielärare för ett vikariat i svenska och historia. Du kommer bl.a. att arbeta med; - Nätbaserad undervisning i dina ämnen - Utveckling av metodik och pedagogik inom digitaliserad, nätvaserad undervisning och mentorskap....

2017-10-12

Lärare i juridik/ekonomi

Vi söker en legitimerad gymnasielärare för att täcka behörighet i juridik och/eller ekonomi Du kommer bl.a. att arbeta med: - Nätbaserad undervisning i dina ämnen - Utveckling av metodik och pedagogik inom digitaliserad, nätbaserad undervisning oc...

2017-10-12

Heltidsmentor

Vi söker en heltidsmentor med uppdrag att ha en övergripande syn i elevers studiesituation och utifrån den, tillsammans med undervisande lärare, arbetslag, elevhälsa, studie- och yrkesvägledning, administration och vårdnadshavare, verka för att eleve...

2017-10-07

IT-chef

IT-chefen rapporterar till kommunchefen och ansvarar för det långsiktiga strategiska arbetet samt för operativa frågor inom området. I arbetet ingår även personalansvar för fem IT-tekniker. Det strategiska arbetet innebär att du leder organisatione...

2017-10-06

Lärare tidigare åren

Lärare på grundskolan årskurs 5 i Söderåkra.

2017-10-06

Pedagog med särskilt engagemang för elever med särskilda behov

Pedagog med särskilt engagemang för elever med särskilda behov.

2017-09-26

Heltidsmentor

Vi söker åtta heltidsmentor med uppdrag att ha en övergripande syn i elevers studiesituation och utifrån den, tillsammans med undervisande lärare, arbetslag, elevhälsa, studie- och yrkesvägledning, administration och vårdnadshavare, verka för att ele...Diverse andra lediga jobb inom Torsås kommun:

17-07-10
Torsås kommun söker nya umgängesstödjare
En umgängesstödjare är en frivillig insats enligt socialtjänstlagen eller en dom från tingsrätten som erbjuds barn för att de ska kunna ha trygga umgängen med sin familj.

Uppdraget som umgängesstödjare innebär att du på inbokade träffar möter upp barnet och sedan stöttar barnet genom dess umgänge med sin familj, för att säkerställa att ingenting jobbigt sker för barnet i dess kontakt med sin familj.

17-07-10
Torsås kommun söker nya kontaktfamiljer
Vill du göra en insats och öppna upp ditt hem för ett barn eller syskonpar som är i behov av miljöombyte ungefär en till två helger i månaden?

Har du tid och engagemang till umgänge genom aktiviteter med ett barn som har behov av att utöka sitt sociala nätverk? Då kan uppdraget som kontaktfamilj vara något för dig!

16-06-10
Räddningstjänsten söker deltidsbrandmän
Räddningstjänstförbundet söker deltidsbrandmän med placering i Emmaboda och Torsås.

 

 

Lediga jobb

 Banner lediga jobb 

Mötesplatsen Vågen

 Banner Mötesplatsen Vågen 

Folder om våra tjänster

 Folder - Vad gör Torsås kommun 

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se