Lediga jobb i Torsås kommun

Nils-Olof och Stefan planterarTorsås kommun ligger i sydöstra Småland och har cirka 700 kommunanställda och är därmed den största arbetsgivaren i kommunen.

Vår verksamhet innefattar jobb inom skola, barnsomsorg, vård och omsorg, kultur och fritid, teknisk verksamhet, miljö, byggnadsfrågor, administration, information, integration, ekonomi, turism och mycket annat. Detta innebär att vi kan erbjuda många olika spännande arbeten och arbetsuppgifter som ger utrymme för eget engagemang och utveckling.

För oss som arbetsgivare är det viktigt att ha en god arbetsmiljö. Denna ska ge ett positivt utbyte för medarbetarna i form av rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling.

Här ser du våra lediga jobb:

2019-10-17

Biståndshandläggare

Den aktuella tjänsten är ett längre vikariat som biståndshandläggare, som främst kommer arbeta med målgruppen äldre. Som biståndshandläggare arbetar du på delegation av socialnämnden och ansvarar för utredning, bedömning, beslut samt uppföljning av i...

2019-10-17

Arbetsterapeut till Socialförvaltningen

Vi söker nu en leg arbetsterapeut till vår hälso- och sjukvårdsenhet. Som arbetsterapeut arbetar du med personer i alla åldrar inom funktionsstöd, ordinärt- och särskilt boende. Du bedömer aktivitetsförmågan samt beslutar om insatser för att behålla ...

2019-10-02

Specialpedagog till Korrespondensgymnasiet

Vi söker nu en specialpedagog som ingår i vår elevhälsa. Du kommer bl.a. att arbeta med: - Kartläggning och utredning av elevers behov av särskilt stöd - Upprättande av åtgärdsprogram - Handledning av lärare och övrig personal med fokus på til...

2019-09-18

Textilslöjdlärare till Torsås åk 3-9

Vi söker en textilslöjdslärare till Torskolan i Torsås. Tjänsten består av undervisning riktad mot elever från årskurs 3 till årskurs 9. I detta arbete ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen enskilt och i samarbete med ar...Diverse andra lediga jobb inom Torsås kommun:

18-11-02
Torsås kommun söker nya kontaktpersoner och kontaktfamiljer
Vill du göra en insats och öppna upp ditt hem för ett barn eller syskonpar som är i behov av miljöombyte ungefär en till två helger i månaden?

Har du tid och engagemang till umgänge genom aktiviteter med ett barn som har behov av att utöka sitt sociala nätverk? Då kan uppdraget som kontaktfamilj vara något för dig!

 

 

Lediga jobb

 Banner lediga jobb 

Mötesplatsen Vågen

 Banner Vågen 

Folder om våra tjänster

 Folder - Vad gör Torsås kommun 

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se