Lediga jobb i Torsås kommun

Nils-Olof och Stefan planterarTorsås kommun ligger i sydöstra Småland och har cirka 700 kommunanställda och är därmed den största arbetsgivaren i kommunen.

Vår verksamhet innefattar jobb inom skola, barnsomsorg, vård och omsorg, kultur och fritid, teknisk verksamhet, miljö, byggnadsfrågor, administration, information, integration, ekonomi, turism och mycket annat. Detta innebär att vi kan erbjuda många olika spännande arbeten och arbetsuppgifter som ger utrymme för eget engagemang och utveckling.

För oss som arbetsgivare är det viktigt att ha en god arbetsmiljö. Denna ska ge ett positivt utbyte för medarbetarna i form av rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling.

Här ser du våra lediga jobb:

2018-09-19

Lärare inom Sociologi i kombination med annat ämne

Vi söker en legitimerad gymnasielärare med behörighet i sociologi i kombination med annat ämne Du kommer bl.a. att arbeta med: - Nätbaserad undervisning i dina ämnen - Utveckling av metodik och pedagogik inom digitaliserad, nätbaserad undervisning...

2018-09-18

Helgarbetande undersköterska till SÄBO

Solgläntan, särskilt boende i Torsås Kommun har startat ett projekt där personalen ska arbeta mindre helger under året. Vi söker därför två undersköterskor som är intresserade av att arbeta 2,5 helg på fem veckor. Du kommer utföra vård- och omsorgsar...

2018-06-06

Studie- och yrkesvägledare

Som studie- och yrkesvägledare på Torskolan årskurs 7-9 (en helt nybyggd högstadieskola), kommer du att arbeta med att ge alla elever tillgång till kontinuerlig vägledning så att eleverna kan göra medvetna och väl underbyggda val av fortsatt utbildni...Diverse andra lediga jobb inom Torsås kommun:

18-03-14
Torsås kommun söker nya kontaktpersoner och kontaktfamiljer
Vill du göra en insats och öppna upp ditt hem för ett barn eller syskonpar som är i behov av miljöombyte ungefär en till två helger i månaden?

Har du tid och engagemang till umgänge genom aktiviteter med ett barn som har behov av att utöka sitt sociala nätverk? Då kan uppdraget som kontaktfamilj vara något för dig!

17-07-10
Torsås kommun söker nya umgängesstödjare
En umgängesstödjare är en frivillig insats enligt socialtjänstlagen eller en dom från tingsrätten som erbjuds barn för att de ska kunna ha trygga umgängen med sin familj.

Uppdraget som umgängesstödjare innebär att du på inbokade träffar möter upp barnet och sedan stöttar barnet genom dess umgänge med sin familj, för att säkerställa att ingenting jobbigt sker för barnet i dess kontakt med sin familj.

16-06-10
Räddningstjänsten söker deltidsbrandmän
Räddningstjänstförbundet söker deltidsbrandmän med placering i Emmaboda och Torsås.

 

 

Lediga jobb

 Banner lediga jobb 

Mötesplatsen Vågen

 Banner Vågen 

Folder om våra tjänster

 Folder - Vad gör Torsås kommun 

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se