Lediga jobb i Torsås kommun

Nils-Olof och Stefan planterarTorsås kommun ligger i sydöstra Småland och har cirka 700 kommunanställda och är därmed den största arbetsgivaren i kommunen.

Vår verksamhet innefattar jobb inom skola, barnsomsorg, vård och omsorg, kultur och fritid, teknisk verksamhet, miljö, byggnadsfrågor, administration, information, integration, ekonomi, turism och mycket annat. Detta innebär att vi kan erbjuda många olika spännande arbeten och arbetsuppgifter som ger utrymme för eget engagemang och utveckling.

För oss som arbetsgivare är det viktigt att ha en god arbetsmiljö. Denna ska ge ett positivt utbyte för medarbetarna i form av rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling.

Här ser du våra lediga jobb:

2018-04-25

Specialpedagog

Vi söker en specialpedagog som vill vara med och fortsätta utveckla elevhälsan i Torsås kommun, tillsammans med ledning elevhälsoteam, mentorer och pedagoger. Du kommer att ha din arbetsplats på en nybyggd 7-9 skola och arbeta mot högstadiets verksa...

2018-04-17

Socialsekreterare - Ensamkommande barn

Uppdrag IFO ansvarar för ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd), råd, stöd och insatser vid missbruk och beroende, familjerätt samt råd, stöd och insatser till barn, ungdomar och deras familjer. Idag består IFO av 11 medarbetare. Gruppen leds av IFO...

2018-04-13

Utvecklingsledare

Som utvecklingsledare ansvarar du för att skapa förutsättningar för det pedagogiska arbetet och arbetar på uppdrag av bildningschefen. Du ansvarar för kvalitetsredovisning och uppföljning/utvärdering samt övergripande kompetensutveckling för hela bil...

2018-03-29

Speciallärare grundsärskolan med inriktning mot utvecklingsstörning

Speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning sökes till grundsärskolan i Torsås kommun. Bildningsförvaltningen arbetar med att utveckla kommunens grundsärskola som idag har elever på samtliga stadiet.

2018-01-14

Semestervik 2018 inom omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning

Till sommaren 2018, söker vi dig som vill ha ett viktigt och roligt sommarjobb. Vill du arbeta med att hjälpa människor ska du arbeta hos oss. Hos oss arbetar du med äldre eller funktionsnedsatta människor i deras hem eller på boenden. Det här ar...Diverse andra lediga jobb inom Torsås kommun:

18-03-14
Torsås kommun söker nya kontaktpersoner och kontaktfamiljer
Vill du göra en insats och öppna upp ditt hem för ett barn eller syskonpar som är i behov av miljöombyte ungefär en till två helger i månaden?

Har du tid och engagemang till umgänge genom aktiviteter med ett barn som har behov av att utöka sitt sociala nätverk? Då kan uppdraget som kontaktfamilj vara något för dig!

17-07-10
Torsås kommun söker nya umgängesstödjare
En umgängesstödjare är en frivillig insats enligt socialtjänstlagen eller en dom från tingsrätten som erbjuds barn för att de ska kunna ha trygga umgängen med sin familj.

Uppdraget som umgängesstödjare innebär att du på inbokade träffar möter upp barnet och sedan stöttar barnet genom dess umgänge med sin familj, för att säkerställa att ingenting jobbigt sker för barnet i dess kontakt med sin familj.

16-06-10
Räddningstjänsten söker deltidsbrandmän
Räddningstjänstförbundet söker deltidsbrandmän med placering i Emmaboda och Torsås.

 

 

Lediga jobb

 Banner lediga jobb 

Mötesplatsen Vågen

 Banner Vågen 

Folder om våra tjänster

 Folder - Vad gör Torsås kommun 

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se