Energi- och klimatrådgivning

Styrel

Kommunens energi- och klimatrådgivare svarar kostnadsfritt på frågor om uppvärmning, energikostnader, energieffektivisering, transporter, klimatet, statliga bidrag på energiområdet och mycket annat.

Energirådgivningens syfte är att visa på möjligheter om hur du kan minska din energianvändning, göra nytta för miljön och spara pengar. Många åtgärder förbättrar även komforten och inneklimatet.

Energi- och klimatrådgivningen är gemensam för Nybro, Emmaboda och Torsås kommuner den vänder sig till allmänheten, små och medelstora företag och organisationer.  

Förutom rådgivningsverksamheten finns möjlighet till föredrag och information om energi i skolor, medverkan vid olika evenemang och temakvällar m.m.

Har du en fundering eller en fråga tveka inte utan fyll i den nedan och skicka iväg den så svarar jag så fort jag kan. Det går också bra att ringa eller komma till samhällsbyggnadskontoret, för att inte bli besviken bestäm tid först!

 

Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande till kommunens Energi- och klimatrådgivare om du har frågor eller synpunkter om energi.

Jag återkommer så snart som möjligt om du lämnar dina kontaktuppgifter.


 

Kontakt

Chris Symbonis                       Energi- och Klimatrådgivare

Tfn: 0471-24 90 86                      E-post: Chris Symbonis

 

Tyck till om Samhällsbyggnadsförvaltningen

 Synpunkter & förslag, Samhällsbyggnadsförvaltning 

Vanliga frågor och svar

 Banner FAQ Sammhällsbyggnadsförvaltningen 

SMS vid driftstörningar

 Banner sms-tjänst 

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se