Trädgårdstema på Våryran

Våryra i Torsås

Mellan torsdagen den 2 juni och lördagen den 4 juni pågår det Våryra i Torsås kommun!

Våryran är en årligt återkommande händelse där företag och föreningar inom kommunen visar upp sig från sin bästa sida. Det blir ballongjakt i en del av Torsås butiker där du kan få rabatt på det du handlar. Det kommer också att bjudas på en hel del aktiviteter för allmänheten. Temat för i år är ”trädgård”.

Ett flertal trädgårdar runt om i kommunen öppnar då sina grindar för besökare under torsdagen. På Olssonska Gården kommer en ”samlingsutställning” med deltagande trädgårdar att finnas och under fredagen kommer trädgårdsinnehavarna att sälja plantor, tillbehör, ge tips och råd samt marknadsföra sina trädgårdar innan de beger sig av hemåt för att öppna trädgårdarna igen för kvällsbesök.

Barn på VåryranI Bergkvara planerar man för fullt med att fira ”Bergkvaradagen” under torsdagen. Där kommer det att bli bakluckeloppis (utan föranmälan), roslotter och andra lotterier, motionsbingo, mat- och kaffeservering, små lokala producenter visar sitt utbud, knivslipning och aktiviteter för små och stora barn.

Mer information kring Våryran kommer att läggas ut efter hand, så håll dig uppdaterad här på torsas.se.

 

 2011-03-31

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se