TFAB stöder Rosa bandet i kampen mot bröstcancer

Rosa bandet 2017 TFAB

De flesta känner någon nära bekant som har cancer, man kanske rentav har eller har haft det själv eller haft oturen att mista en nära anhörig i cancer. Vi på lokalvården hos TFAB (Torsås Fastighets AB) har medarbetare som drabbats av bland annat bröstcancer och följt kampen på nära håll dag för dag. Tack vare forskning och rätt behandling i rätt tid så har vi vår medarbetare kvar vilket vi är otroligt glada för!

2016 uppmärksammade lokalvården på TFAB Rosa bandet och kampen mot bröstcancer. För att ge andra människor samma chans att överleva sin cancer som vår medarbetare fick så har vi under oktober månad investerat i rosa påsar och sopsäckar som är framtaget/designat för just Rosa bandet. Det är inköp av saker som verksamheten ändå behöver i sitt dagliga arbete där vi samtidigt vet att en fast summa per inköp oavkortat går till Rosa bandet under oktober månad från tillverkare/leverantör.

Det var något som blev mycket positivt uppmärksammat ute när medarbetare i kommunen, elever i skolorna och besökare såg att sopsäckar och soppåsar färgade kommunens lokaler rosa på de ställen som vi utför lokalvården.

Frågan har från många håll kommit om vi inte kunde göra något liknande i år? Det kunde vi.

Hur märks detta i kommunen 2017?
De rosa säckar och soppåsar som finns ute på kommunens arbetsplatser visar att vi på lokalvården hos TFAB uppmärksammar och visar vårt emotionella stöd för Rosa bandet i kampen mot bröstcancer under oktober månad som är den månad som det uppmärksammas internationellt.

Vi vill göra ett tydligt avtryck och visa att vi stödjer Rosa bandet i kampen mot bröstcancer samt öka möjligheten till att man pratar om det vilket i sin tur kan ge ringar på vattnet.

2017-10-12

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se