Spännande Bokjakt i Torsås

Kampanjvecka på biblioteket

Vecka 3 startar en av de största marknadsföringssatsningarna någonsin i Sverige inom biblioteksområdet. Under vecka 3, 17-22 januari, arrangerar Torsås Folkbibliotek därför ett antal aktiviteter i kommunen.

I satsningen samarbetar alla 25 kommunbiblioteken i sydöstra regionen. Bibliotek fungerar som en neutral arena och mötesplats för människor i alla åldrar, i olika livssituationer och från spridda kulturer. Vårt utbud ger många olika möjligheter till upplevelser, som kan göra ditt liv rikare. Det vi erbjuder är gratis och tillgängligt för alla. Biblioteket i Torsås kommun medverkar självklart också i kampanjen. Se våra programaktiviteter för vecka 3 nedan! 

Flicka med bokBokjakt

Passa på och besök kommunens butiker och serviceställen och leta samtidigt upp bibliotekets böcker som finns spridda över kommunen på ställen där man minst anar! När en bok funnits tar man med en lapp som finns i anslutning till boken och tar med den till bibblan. För varje bok utlovas ”hittelön” och chansen att vinna i bibliotekets lotteri ökar för varje bok!

Kravavgifter tas bort

Alla eventuella kravavgifter stryks för dem som kommer in till bibblan under veckan.

Låna film

Dvd-filmer lånas ut gratis under veckan.

Författarbesök

Lördagen den 22 januari kl. 11.00 kommer barnboksförfattarinnan Lina Lundh till biblioteket. Hon kommer att berätta o läsa ur sin bok ”Min pappa tyngdlyftaren”. För alla barn blir det fiskdamm och givetvis bjuder biblioteket alla som kommer på fika.

 

Välkommen till Torsås Folkbibliotek!2011-01-12

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se