Program för våryran

Våryra i Torsås

Nu är programmet spikat för Våryran som pågår runt om i Torsås kommun mellan den 2 – 4 juni.

Det börjar torsdagen den 2 juni med Bergkvaradagen vid hamnplanen i Bergkvara. Här blir det bland annat ansiktsmålning för barn, bakluckeloppis, motionsbingo, helikopteruppvisning och mycket mer. På Olssonska gården i Torsås hålls samma dag invigningen av Trädgård Runt Hörnet. Det blir visning av Olssonska gårdens nyanlagda kryddträdgård. De åtta trädgårdarna som deltar i Trädgård Runt Hörnet hålls öppna för allmänheten under torsdagen och fredagen. Mer info om detta finner ni här.

På fredagen den 3 juni fortsätter våryran i Torsås och det kommer att bli en fullspäckad dag för hela familjen. Ballongjakt pågår hos flera av handlarna och du kan då få upp till 50 procent rabatt på det du handlar. Det blir också minimarknad, godisregn, trubadur, hoppborg och utanför kommunhuset finns vi från Torsås kommun på plats för att svara på dina frågor. I Söderåkra kan du prova på golf på Möre GK.

Våryran avslutas på lördagen den 4 juni och då fortsätter ballongjakten och minimarknaden i Torsås. Det blir mycket annat också, bland annat Litauenhjälpens klädinsamling, underhållning från ukuleleorkestern Glad ton och Torsås OK anordnar loppis mittemot Barometerns lokaler.

Hela programmet finns att se i utskriftsvänligt PDF-format här!

Våryrans evenemang i samverkan mellan kommun, näringsliv och föreningsliv.

 


2011-05-25

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se