Ny informationsbroschyr

Inflyttarbroschyr

Vi på Torsås kommun är stolta över att presentera vår nya informations-/inflyttarbroschyr. Broschyren är framtagen för att visa upp vår härliga kommun med allt vi har att erbjuda. Vi hoppas att den ska kunna informera om kommunen och förhoppningsvis väcka intresse för att vilja veta mer. Då finns inflyttarservice som en lots på vägen till ett nytt läge.

I den tolvsidiga broschyren kan du bland annat läsa om våra skolor och utbildningar, om vårt rika föreningsliv och om de många fördelarna med att bo i vår kommun. Hos oss i Torsås hittar du med stor säkerhet det boende du letar efter oavsett om du vill hyra, köpa eller bygga nytt.

- I Torsås kommun finns allt man behöver. Vi ligger strategiskt bra mellan Kalmar och Karlskrona och härifrån har man även pendlingsavstånd till Växjö. En fantastisk plats för barnen att växa upp på, där man kan få livskvalitet till en överkomlig summa pengar, säger inflyttarlots Lise-Lotte Gustafsson.

Broschyren finns att ladda ner direkt från vår hemsida. Det går också bra att hämta den på olika ställen runt om i Torsås kommun, till exempel på kommunkontoret, Allfargatan 26, eller på biblioteket.

Torsås – Ett bättre sätt att leva…

 

Inflyttarbroschyr2011-03-03

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se