Juletid och julefrid

Jan Darrell

Jan Darrell

Ett hektiskt år närmar sig sitt slut. Har bytt jobb, gift mig, köpt hus och flyttat till en ny del av Sverige. Bara för att nu nämna något. Det enda i livet som är stabilt är förändring och jag trivs utmärkt, men nu vore det skönt med mindre förändring och mer vardagslunk. Och precis då står vi inför jul. Hur är det med julstressen? Allt ska hinnas innan helgerna och alla förväntningar ska uppfyllas.

Stanna upp en stund, betrakta det vi har och känn en gnutta förnöjsamhet. Många av oss har anledning att göra det. Inte alla, för ibland är livet stökigt. Men många har det hyggligt och med nödvändighet måste man på ett personligt plan få erkänna det också. Samma sak med våra arbetsplatser, där ska vi alltid sträcka oss högre, bli bättre men också erkänna att vi är bra på en hel del. Vara stolta.

Vill tacka all personal för ett mycket gott arbete och samarbete. Det finns alltid saker vi ska göra ännu bättre, och invånarna i Torsås har rätt att förvänta sig det bästa. Men nu är det dags att låta oss svepas med i julstämningen och tillåta oss julefrid!

Med innerlig önskan om en God Jul och ett Gott Nytt År!

Jan Darrell
Kommunchef
2011-12-14

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se