Josephin Jönsson ny servicevägledare

Josephin Jönsson

Josephin Jönsson, servicevägledare

Sedan i januari är det ett nytt ansikte och en ny röst som möter oss i kommunens medborgarkontor och växel. Eller rättare sagt ett nygammalt. Josephin Jönsson är tillbaka hos oss för att ge service till såväl medarbetare, kommuninvånare och turister. Hon har mycket erfarenhet av servicearbete sedan tidigare efter flera år inom hotellbranschen. Här följer en liten intervju med Josephin.

Först och främst välkommen tillbaka till Torsås kommun!
Svar: Tack, det känns bra att vara tillbaka!

Kan du berätta lite kort om din bakgrund?
Svar: Jag är en 24-årig tjej uppvuxen på en gård cirka en mil utanför Torsås med mina föräldrar och syster. Tidigare har jag jobbat på olika hotell, bland annat Slottshotellet i Kalmar och Scandic i Karlskrona. Därifrån bär jag med mig mycket erfarenhet av receptionsarbete samt möten med människor, precis som här i kommunens medborgarkontor.

Du har också erfarenhet från vår reception sedan tidigare då du bland annat varit vikarie här. Men nu är du tillsvidareanställd och får därmed mer inflytande över verksamheten och arbetsmiljön. Hur känns det?
Svar: Det känns bra att få en helhetsbild av allt som sker i receptionen och på så sätt kan jag ha mer överblick över arbetet som behöver göras. Mitt mål är att vägleda och ständigt vara på tårna för att förbättra både service och kvalitet på arbetet som genomförs.

Vad ser du mest fram emot i ditt arbete?
Svar: Jag ser fram emot att kunna göra skillnad på olika sätt. Både finnas där för kommuninvånare och ständigt förbättra servicen samt förenkla och förbättra för mina kollegor. Just nu jobbar vi mycket med säkerheten i receptionen och vi är på god väg med en säkrare reception och ett bättre skalskydd för allas trygghet.

Tack för att du tog dig tid och lycka till framöver!
Svar: Tack! Jag hoppas på ett gott samarbete med många kollegor framöver.

Josephins kontaktuppgifter
Tfn: 0486-331 21
E-post: josephin.jonsson@torsas.se2019-03-20

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se