Dags för Bergkvara Water Festival

Bergkvara Water Festival

En av sommarens stora händelser i Torsås kommun närmar sig med stormsteg. Den 16 juli kommer Eric Saade, Melody Club och Patrik Isaksson till Dalskär och Bergkvara Water Festival. – Årets artister tilltalar verkligen hela familjen oavsett åldrar och vi kan lova att man sent kommer att glömma denna händelse, säger festivalansvarige Kent Johansson.

Eric Saade som gjorde succé i årets melodifestival är på allas läppar denna sommar. Bergkvara är en av få platser som får besök av hans sommarturné ”Made of Pop”. – Den tekniska specifikationen som Saade har skickat till oss visar att vi kommer att få användning av hela vår gigantiska scen då han tar med sig stora ljusväggar och många dansare. Det blir en sprakande upplevelse, säger Kent.

Förutom Eric Saade så är de stora dragplåstren på årets festival Melody Club och Patrik Isaksson. Melody Club är ett popband från Växjö som har gjort en mängd hits sedan starten 2000. Även Patrik Isaksson har en mängd hits på sin meritlista. Han har de senaste två åren hållit sig borta från scenen, men har nu gjort en bejublad comeback med bland annat ett nytt skivsläpp. En hel del nya låtar lär vi höra på scenen i Bergkvara, men vi kan nog lugnt räkna med även en del av de gamla hitsen.

Bergkvara Water Festival som anordnas för sjuttonde gången (!) får också besök av Zillah & Totte, Johan Örjansson, Billy, Chick Jaylors och Swärh. Dessutom kommer afrikanska dansare underhålla ute bland publiken i pauserna. Och för barnen är det djungeltema på eftermiddagen.

Mer info finns att läsa på www.baif.nu/bwf.

2011-07-12

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se