Att arbeta hos oss

Torsås kommunvapenTorsås är en framtidsinriktad kommun. Här finns visioner om framtiden och mycket är på gång. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Du kan vara med och påverka det som sker så att de vi jobbar för, Torsåsborna, blir nöjda och uppskattar det vi gör. Fem bra skäl att arbeta hos oss:

Utveckling

I Torsås kommun finns det plats för människor med alla slags utbildningar, erfarenheter och kunskaper.

Roligt

Omgiven av en underbar natur och nära till vatten finns det gott om fritidsaktiviteter. Även kulturlivet är utvecklat och har ett brett utbud med allt från konserter, utställningar, filmvisning med mera vilket gör Torsås till en tilltalande kommun för människor i alla åldrar.

Trygghet

En kommun är ofta en trygg arbetsplats med bra anställningsförhållanden. Som ung när du börjar arbeta är det mycket annat som också startar i livet. Kanske ett liv som sambo med en bra bostad som du vill satsa på. Kanske vill du ha barn eller göra spännande resor. Trygghet på din arbetsplats är den bästa grunden för att börja göra allt det där du drömmer om.

Meningsfullt

För att göra ett bra jobb och tycka att det ger något är det viktigt att ha ett arbete som du bryr dig om. När du möter människor som du kan hjälpa och göra deras liv bättre är det lätt att tycka att ditt arbete är meningsfullt. Eller när du ser grävmaskinerna gå igång och bygga på just det där projektet ni har jobbat med så länge.

Stället
Med nära förbindelser till Europa, större städer och en skön landsbygd är det inte svårt att leva och utvecklas i Torsås kommun. Här har du möjligheten att hitta ett boende som passar dig, om det så är en lägenhet i centrala Torsås, en sjötomt i vackra Bergkvara eller ett drömhus i skogstäta Gullabo.


 

Lediga jobb

 Banner lediga jobb 

Mötesplatsen Vågen

 Banner Vågen 

Folder om våra tjänster

 Folder - Vad gör Torsås kommun 

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se